Nyelvek
Menü
Elérhetőségek
© All rights reserved.
Ön elképzeli, mi elkészítjük...

Szolgáltatásaink

Honlapkészítés

Weboldal nélkül már nem lehet egy céget ismertté tenni.

Egy honlap nélkülözhetetlen marketing eszköz egy vállalkozás életében. Mi felhasználóbarát, információ központú és könnyen kezelhető weboldalakat készítünk. Az ergonomikus dizájn segíti a felhasználókat, hogy azonnal megtalálják az általuk keresett információkat, illetve könnyen fel tudják venni a kapcsolatot Önnel.

Egy szép dizájn csak az első lépés, a tartalom ugyanolyan fontos. Teljes körű adminisztrációs felületet biztosítunk weboldalainkhoz, így a tartalombeli változtatásokat Ön vagy alkalmazottai is el tudják végezni.

Ha felkeltettük érdeklődését válasszon elérhetőségeink közül, vagy tekintse meg referenciáinkat.


Facebook alkalmazás készítése

Közösségi alkalmazás a kimagasló siker érdekében.

Azt senki nem vitathatja, hogy a közösségi média kihagyhatatlan kommunikációs csatorna. Éppen ezért ki is kell használni ennek előnyeit, amihez mi minden feltételt biztosítani tudunk.

Legyen az önálló alkalmazás vagy egy lapfül az Ön Facebookos oldalán, mi elkészítjük.


E-kereskedelem, webáruház

Egy webáruház megsokszorozhatja forgalmát.

Ma már minden kereskedőnek el kell gondolkodni azon, hogy üzletét az interneten is népszerűsítse. Erre egy webáruház a legalkalmasabb, hiszen így a látogató azonnal le is tudja adni rendelését kényelmesen, otthonról.

Az általunk fejlesztett - PrestaShop™ alapú* – webshop minden e-kereskedelmi igényt kielégít az ergonomikus dizájntól a keresőoptimalizálásig. Adminisztrációs felületen keresztül kezelheti áruháza minden szegmensét.
Igény esetén vállaljuk az ügyviteli rendszerével való összekapcsolást, hogy számláit könnyebben kiállíthassa.

*: A PrestaShop™ a legkorszerűbb webáruház motor, amely precíz fejlesztői és grafikai munkával társítva a tökéletes e-kereskedelmi megoldást jelenti. A gyors felhasználóbarát adminisztrációs felülettel az online áruház legapróbb részeit is befolyásolni lehet. A vásárlók gyorsan megtalálhatják azt, amit keresnek és gyakorlatilag néhány kattintással meg is rendelhetik azt.


Grafikai munkák

Logók, névjegykártyák, bannerek, szórólapok, plakátok…

Egy vállalkozás sokkal professzionálisabb, ha van egy megjegyezhető arculata, amely a névjegykártyákon, a szórólapokon és a weboldalon mindig visszaköszön. Grafikai munkákat is vállalunk, így egy helyen készítettheti el új honlapját és a hozzá tartozó nyomtatható marketing eszközöket. (szórólap, névjegykártya, plakát, stb…)

Milyen grafikai munkákat bízhat ránk?

  • Logó
  • Névjegykártya
  • Banner
  • Szórólap
  • Plakát
  • Könyvborító
  • Weboldal design
  • Egyéb grafika tervezése